Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki tudja megmondani, hogy a...

Ki tudja megmondani, hogy a WS KBL 06G Graetz kapcsolás, kocka alakú, milyen feszültségre és áramerősségre való?

Figyelt kérdés

#elektronika #egyenirányítás.
2015. okt. 1. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Guglibácsit kell megkérdezni.

Vagy valakit, aki ráér keresgélni helyetted.

Két fészbukk állapotfrissítés között meg is kereshetted volna, google negyedik találat, az első kettő a te kérdésed.

600V 4A tartós 6A csúcs terhelhetőségű.

2015. okt. 1. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:

lemaradt a link

[link]

2015. okt. 1. 16:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én nem itt kerestem, hanem a csak beírtam ami felírat volt az egyenirányítón!
2015. okt. 2. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

te ténleg funkcionális analfabéta vagy.

Szerinted én mi a francot csináltam beírtam az egyenirányítódra írt szöveget a google-ba leütöttem az entert, és idemásoltam az eredményt.

[link]

Ez még nem atomfizika, se nem agysebészet.

2015. okt. 2. 19:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm a válaszodat, de akármilyen analfabéta vagyok, nekem nem sikerült! És bocsánat, hogy kérdeztem!!!
2015. okt. 3. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!