Ki tudja megmondani, hogy a WS KBL 06G Graetz kapcsolás, kocka alakú, milyen feszültségre és áramerősségre való?
Figyelt kérdés
#elektronika #egyenirányítás.
2015. okt. 1. 15:56
1/5 anonim válasza:
Guglibácsit kell megkérdezni.
Vagy valakit, aki ráér keresgélni helyetted.
Két fészbukk állapotfrissítés között meg is kereshetted volna, google negyedik találat, az első kettő a te kérdésed.
600V 4A tartós 6A csúcs terhelhetőségű.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én nem itt kerestem, hanem a csak beírtam ami felírat volt az egyenirányítón!
2015. okt. 2. 15:17
4/5 anonim válasza:
te ténleg funkcionális analfabéta vagy.
Szerinted én mi a francot csináltam beírtam az egyenirányítódra írt szöveget a google-ba leütöttem az entert, és idemásoltam az eredményt.
Ez még nem atomfizika, se nem agysebészet.
5/5 A kérdező kommentje:
Mégegyszer köszönöm a válaszodat, de akármilyen analfabéta vagyok, nekem nem sikerült! És bocsánat, hogy kérdeztem!!!
2015. okt. 3. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!