Fear1991 kérdése:
Autó Erősítő sípolás! Van egy Hifonics Cronos monoblock őrösítőm aksiról adok neki + meg - remotot is rákötök egy mélysugárzót és valamiért sípol pedig még rca kábelt se dugtam rá! Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2015. szept. 26. 20:06
1/4 anonim válasza:
Ne akksiról adj neki --t, hanem a testet kösd a hátsó biztonsági öv csavarjához. Ha ez sem segít, vastagabb kábelt használj és jól szigeteltet.
2/4 dirtboy válasza:
ne vágd rövidebbre a testet hogy úgy csinál mint az első mondta,teljesen jó ha aksi negatívról húzod a negatívot nem kasztniról.
amiatt biztos nem sípol hogy onnét húztad.
hogy mi sípol benne nem tudom,műszerésszel kéne megnézetni.
biztos nem kábel szedi össze a zajt mert akkor hangszóróból hallani vissza ott is frekvencia miatt magas sugárzóból,mélynyomóból úgy nevezett generátor zajt nem hallasz mert az nem sugároz olyan frekin.
3/4 A kérdező kommentje:
bocsi nem írtam le rendesen :( a mélysugárzóbol hallom a sípolást halkan úgy hogy nincs rca rádugva
2015. szept. 27. 19:59
4/4 anonim válasza:
Az simán lehet generátorzaj, csak értelmezni kellett volna előtte a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!