Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Létezik olyan program amivel...

Létezik olyan program amivel a routeremből aktiválni és deaktiválni tudok bizonyos dolgokat?

Figyelt kérdés
192.168.3.205:8081 fut valami ami kell és nem akarom törölni csak mondjuk valamivel zavarni,hogy ne legyen elérhető mikor én úgy szeretném nem tudom jobban el magyarázni.
2015. szept. 22. 07:57
 1/4 anonim ***** válasza:
A routered beállításait az adminisztrációs felületén lehet módosítani, az eljárás pedig a router típusától függ
2015. szept. 22. 15:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem külsős program kell nem a router belitásai között akarom állítgatni.
2015. szept. 22. 20:30
 3/4 anonim válasza:
Gondolom gyári szoftver van rajta. Ha elég bátor vagy, telepíts rá openwrt-t. ott finoman lehet hangolni, mely napszakban miképp viselkedjan. ja, és nem árt angolul is tudni.
2015. dec. 2. 10:36
 4/4 anonim ***** válasza:
És ha az a "külső" program is a routereden állít, akkor nem ugyan ott vagy mintha te magad csinálnád? Ilyen dolgokat tudtommal csak a router kezelőfelületén lehet állítani. De nem teljesen világos mit is szeretnél. Mint látod más is csak a router manipulálását javasolta. Ha egyéb megoldás kell akkor erőltessed már meg magad és írd le pontosan mit szeretnél. Mivel elvileg te nem értesz hozzá és segítséget kérsz olyanoktól akik igen, akkor honnan tudod melyik lényeges információt hallgatod el ezzel a "a többi nem érdekes dologgal"
2015. dec. 22. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!