Mit gondoltok erről az óráról?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok és születésnapomra szeretnék egy jó órát. Nem túlzás egy ilyen óra ilyen fiatalon? Mennyire jó a minősége?
2015. szept. 20. 09:45
1/3 anonim válasza:
sztem jól néz ki, csak nm lehet túl olcsó. 16/l
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Itt 75 ezer. Nekem ez az óra sok lenne, mármint teli van olyan szolgáltatásokkal, amikkel a vásárlás után elszórakoznék, de utána a büdös életbe nem használnék. Ha számodra elengedhetetlen a karórában az iránytű, a hőmérő, és ezekért a plusszokért fizetnek is, és örömmel viselsz egy viszonylag nagy és nehéz órát, akkor rajta. Ez persze csak az én véleményem, én jobban szeretem az átlátható, jól leolvasható számlapokat is, mint a fentebbi Orient. Egy automata óra viszont némileg felelős felhaszálást kíván :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!