Van egy Samsung Class 10-es 32Gb-s sd kártyám ami 1x le lett formázva azóta csak a gép lássa de nem lehet leformázni valami kínia szöveg a neve ha bele lépek ugyan ez a név zöld mappában és nem engedi kitörölni tehendő?
futtasd le ezt a szoftot rajta lassuk jo e az osszes szektor es bajt. Ez a legjobb sd kartya tesztelo program, ha hiba van a kartyan megmondja.
ezt írta ki
"Error creating file 'G:\1.h2w'.
(A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható. Code 1392)
Warning: Only 26687 of 30703 MByte tested.
Writing speed: 0.00 KByte/s
H2testw v1.4"
Ez eleg rossz hir, ugy nez ki megserult. Ha ujan vetted irany a bolt a garanciaval.
Formazni az utolso esely meg a DISKPART lenne, de itt szerintem nem a formazas a baj, hanem fizikailag defektes.
Esetleg tehetsz meg egy probat a Fujitsu USBImage.exe programmal, ez vissszaallit barmilyen USB device-ot az eredeti particionalasara.
De ebbol csak egy fajlt kell hasznalni: USBImage.exe
Beteszed a SD kartyat egy USB olvasoba, inditod az USBimage.exe -t, es remelhetoleg megjelenik a menuben az USB listaban a SD kartyad. Ha nem jelenik meg akkor nem erdemes tovabb menni, ha megjelenik akkor a Clear USB Device gombbal lehet inicializalni a SD memoriat. Utana meg formatalni a windowsbol.
En probaltam Windows XP-n es mukodik! Sajnos Windows 7- en nem mukodott nekem se valami furcsa hibat adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!