Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi lett halkabb a fülhallgató...

Mi lett halkabb a fülhallgató egyik fele?

Figyelt kérdés
Van egy Sony MH750 sztereó fülhallgatóm,aminek a bal oldala halkabb.Tegnap még semmi baja nem volt.Leginkább a magas hangok hallhatóak halkabban.
2015. szept. 13. 13:59
 1/8 lownoise válasza:
83%
Ha sokat hallgatod előfordul, hogy tele megy fülzsírral, óvatosan szedd le a szilikon hengert vagy a kis szivacsot róla és egy fülpiszkálóval takarítsd ki. Jártam már én is így. :)
2015. szept. 13. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Kipucoltam,de semmi változás.A szűrő még rajta van.
2015. szept. 13. 14:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó, amit az 1es írt, illetve, lehet, hogy meg van törve a vezeték, vagy nem tökéletes a forrasztás a hangszórókon. Többször előfordult velem mindegyik, sokszor volt, hogy újraforrasztottam és utána hibátlan, de vezeték megtörése valószínűbb. Sok esetben nem tudod javítani, ha garanciális, cseréltesd ki, ha nem, akkor próbáld megkeresni a hibát.. :)
2015. szept. 13. 14:12
 4/8 lownoise válasza:
Saját tapasztalatból írtam. Igen sajna előfordulhat forrasztás hiba is. Mekkora a hangerő különbség a két oldal között? Egy szükségmegoldás még szóba jöhet, hogy a balance-t elhúzod a halkabb irányba. Ez persze nem oldja meg a problémád, de tüneti kezelésnek nem rossz. Én így jöttem rá, hogy ki kellett pucolnom az enyémet, mert hiába húztam el egyik irányba a balance-t nem változott a hangereje.
2015. szept. 13. 19:00
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sikerült megjavítanom.

Az egyik hangszóró félremozdult,mert semmi ragasztás nem tartotta a helyén.

2015. szept. 13. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Lownoise:A hangerő különbség kb:40% lehetett.
2015. szept. 13. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:

3mas vagyok

Örülök neki, hogy sikerült megoldani.

Egyébként most eszembe jutott, hogy olyan is volt velem (hasonló, ami nálad volt a hiba), hogy a hangszoróra legtöbb esetben ragasztással rögzítik a peremén a tekercset tartalmazó fólia membránt. Nos volt, hogy ez a ragasztás adta meg magát. Ha ilyen probléma van, akkor torzít vagy recseg a hangszóró. Ez a probléma a mélyebb hangoknál egyértelműen beazonosítható..

2015. szept. 15. 15:40
 8/8 Szakál H. Róbert válasza:
JBL T110 fülhallgatót behelyezem a szexi füleimbe, felülök a kerékpárra és edzeni megyek. 35-40 perc múlva a bal fele lehalkul elég rendesen. Főleg a basszus nem jön belőle. Ha kiveszem, kihúzom a telefonból és elteszem, 20 perc múlva megint rendesen szól. Akkor működik megint 40 percig, aztán megint nem. Az előző ugyanilyen fülhallgatóm ugyanezt csinálta.
2020. júl. 22. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!