Melyik a jobb? Gta chinatown Wars PSP-RE vagy NDS-RE vagy IPhone-ra? Utánanéztem, de nem nagyon sokat találtam! Ez nekem fontos!
Figyelt kérdés
Kérlek, ha tudtok segíteni akkor válaszoljatok!2010. márc. 12. 21:46
1/3 anonim válasza:
NDS-re van az "eredeti" játék, onnan portolták át PSP-re, szóval a játékmenet ugyanaz, csak PSP-re már jobb grafikával érkezett.
NDS-en meg ugye ott van az az érintőképernyős kis szar, és azzal is gondolom lehet valamit kezdeni.
Iphone-ra meg szerintem nem lehet olyan nagy szám, meg hát az ugye egy külön kategória, de egy ilyen játék nem épp érintőképernyőre való.
2/3 A kérdező kommentje:
Kösz szépen! Ez jó válasz volt! Sztem is a psp, de hát kinek a pap, kinek a paplan!
2010. márc. 14. 09:11
3/3 Nemohalacska válasza:
Továbbá a PSP verzióba több küldetés van mint DS verzióba. Tehát már csak ezért is a PSP-t érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!