Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Jelentettem egy képet bővebben...

Jelentettem egy képet bővebben lent. Valami baj van velem?

Figyelt kérdés
Lehet hülyének néztek ezért a kérdésért, de jelenttetem valami sztriptíz táncos képét, mert számomra visszataszító volt, most meg kirakott egy képet (de ugye névtelenül jelentettem) És alatta mondják hogy nincs rendben velem valami amúgy 14 éves vagyok, lehet tényleg meleg vagyok? Amúgy azért volt visszataszító, mert olyan mint egy öregasszony :D
2015. szept. 11. 16:42
 1/5 A kérdező kommentje:
Rossz kategória elnézést!!
2015. szept. 11. 16:42
 2/5 Andizsuzsi ***** válasza:
Adok egy málnás nyalókát annak, aki érti, hogy miről van szó.
2015. szept. 11. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:

"Lehet hülyének néztek ezért a kérdésért"

Így van, lépjünk tovább.

2015. szept. 11. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi komoly baj. Pont az életkorod alapján méred a képeket. Ami neked "öregasszony", az egy idősebbnek szuper lehet.

Azért tanuld meg, hogy azért jelenteni valamit, mert neked nem tetszik, értelmetlen. Amúgy sem kötelező azoknak a képeit nézegetned, akik nem tetszenek.

2015. szept. 12. 13:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Buta kérdés.. Igaza van mindenkinek felesleges jelentenem.. Csak egyszerűen nem tetszett hogy egy vénasszony konkrétan meztelenkedett..

Ha lehetne törölni akkor törölném a kérdést :)

2015. okt. 28. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!