Hol lehet Budapesten g shock órát kapni?
Hol van nagy választék? Nagyjából mindegy h hol Budapesten de legjobb ilyen mammut környéken, 2. Kerület vagy környéke, belvárosban,v talán aréna, allé...
Tehát nem ilyen Csepel meg ilyen iste háta mögötti helyek.
Nem Magyarországon elek szerencsére es nem vagyok pesti. Es nekem Csepel meg környéke messze vannak. Nemtudom h az isten háta mogottben mi olyan rossz, nagyszüleim ott élnek egy jo hely csak nem fogok 1 órát utazni h vegyek egy órát. amazonrol fogom megrendelni, csak fel akarom próbálni őket h kényelmesek-e. Mert a mostani mechanikus órát kényelmetlen meg valami kristály bol van meg titaniumbol úgyhogy arra vigyáznia kell. Kell valami amire nem kell. Meg fogom nézni a Mammutban, bár nem hiszem h ott lesz, majd meglátjuk, meg az arénában.
Nem gondoltam h ez a mondat sértő es meg most se gondolom. Tudom vannak emberek akiknek igen, de... Nekem teljesen tok mind1 h neked mi rossz es mi nem. Ha téged ez ennyire megsértett akkor gondolom te valahol ott élsz es ahogy az a környék kinéz hat egy picit sajnállak...
Ja csak h tudd en 16 éves vagyok 3 nyelvet beszélek folyékonyan, a negyediket most kezdtem, most kezdtem a programozást az iskolákban ahl 1 darab füzet kell 3 mappaikonokat es amúgy mindent számítógépen (nekem MacBook air) lehet csinálni (mindegyik dolgozatot is) es sokkal sikeresebb leszek felnőtten mint te es magyarorszag naggya.
⬆️ Ezt most csak bosszantásnak írtam, de minden igaz benne.
Ó, mester bocsáss meg, nem sejtettem, hogy Macbook-od is van!
Közben meg azzal cigánykodsz, hogy kihasználod a hazai kereskedők készletének összefogdosását, hogy később máshonnan megvedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!