Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki tud abban segíteni,...

Valaki tud abban segíteni, hogy hogyan tudom letörölni a windows 10-et és újratelepíteni rá a windows 7-et?

Figyelt kérdés
Nagyon utálom :( Bootoltam már, de nem hozza be azt az oldalt,amelyiknél már csak egy gombot kell megnyomni és ehelyett újraindul a gép...

2015. szept. 11. 12:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért utálod? ( Nem tudom a probléma megoldását, de én most szeretnék váltani)
2015. szept. 14. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos iszonyúan lassítja a számítógépem.Most,hogy ez az op.rendszer hibája vagy a gépem nem bírja el,azt nem tudom,de a programok nagy része nagyon lassan indul el,majd 3-4percet kell várnom,hogy elindítsa,sok hibaüzenetet kapok. Az érintő touchpadom működését egy az egyben megváltoztatta.Maga a grafika és a felépítése szép,letisztult.
2015. szept. 17. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!