Kenko KK 82 MS Számológépen hogyan kell X! -et és nCr-t számolni?
Figyelt kérdés
szinte ugyanolyan mint a casiu fx 82-es, de ezen mégsem tudom használni ezeket a gombokat.
Minden más gomb működik rajta csak a X!, nCr, pol(, x3 billentyűk nem működnek. Próbáltam már shift-el, és anélkül is akkor sem adja be. Talán mode-ban kell valamit beállítani, vagy gyárilag nem képes erre ez a számológép? ( Bár akkor nem hiszem, hogy rá rakták volna a gombokat, és egyébként is szükségem lenne ezekre) Szóval aki tud segíteni az írjon. Köszi!
2015. szept. 9. 18:57
1/1 Mitya49 válasza:
Konkrétan a gépet nem ismerem, de Shift, vagy 2ndF gombbal működnek ezek a funkciók. Csak azért válaszolok, mert nem régen valahol azt olvastam egy olasz kezelési utasításban egy ilyen masináról, hogy sok mindennel együtt-és ez a két funkció is ott volt- A módban (nagy a módban)csalogatható elő. A többit meg, ahogy kiveszem a kérdésedből, tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!