14 éves vagyok mindig is arról álmodoztam hogy saját robotot készítsek. Hogyan valósíthatnám meg?
14 évesen nem biztos, hogy Structurákat akartam volna programozni C-ben.
Elsőnek tényleg vonalkövető robot a legjobb.
Másodiknak vegyél egy arduinot, neten van hozzá program bőven. Azzal meg fogod tanulni hogy működik a hardver, és nagyon jó robotot lehet vele építeni. De készülj fel, 1-2 év mire olyan szintre eljutsz, hogy amit ki gondolsz le fogod tudni programozni.
Lehet sima C-ben programozni, csak minek találja fel az ember újra a spanyol viaszt, ha valaki arduinoban már megírta? Az idő pénz, és nagyon nagyon sok időt megspórol az arduino.
Ha meg már nagyon pro vagy, el is felejtheted az avr/arduino/c nyelv kombinációját. ARM a jövő, embeded rendszerrel, és vagy 100 féle program nyelvel. :)
"vegyél egy arduinot, neten van hozzá program bőven. Azzal meg fogod tanulni hogy működik a hardver"
Az Arduinoval sok mindent meg fog tanuoni, de azt, hogy hogy működik a hardver azt pont nem...
Kaptál e-mail címet, csak olvasni kéne! :D
Például rögtön az első kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!