Mi meríti gyorsan az androidos készülékem? Több lent.
Figyelt kérdés
2 hete vettem samsung készüléket.Tudom nem egy nagy szám,nekem erre tellett.Vadi új.Miután van a 3 G akció szeptember végéig,ezt kihasználva rátettem játékokat,háttereket,tehát alkalmazásokat.Gondolom,ha nem használom,de ikonban kint van,az nem meríti le a telefont.Vagy igen?Használaton kívül?Ez érthetetlen.Mert,ha használom,ok.Természetes.Nem tudom,hogy tulajdonképpen mi a futó alkalmazás.Iőjárás jelentést pl.már leszedtem.Mi lehet még ami "fut?"Van rajta vírusírtó,cleaner,adobe acrobat,/dropbox-ez gyári?...azt sem tudom mire való...?/Fényképszerkesztő,raktam rá firefoxot-ez baj?...van rajta google plus,/ez alapból rajta van?/Hangouts..ez mi?Szóval,arra kérem aki megtisztelne vele,írja le részletesen,hogy mit csináljak,hogyan csináljam,a beállításokat.Mi kell,mint alkalmazás,mi nem,mi meríti le nagyon gyorsan,ha nem is használom.Mi lenne,ha játszanék is is rajta.Telefonálás napi 2 perc.Nos tudom,hogy sok a kérdés,de nem tudok kihez fordulni,a környezetemben senkinek fogalma sincs.Mozgássérült vagyok,így korlátozva vagyok,hogy egyáltalán utánajárnak,valahol ismerőst keresve.Hagyhatom a letöltött,de "nem használt"-alkalmazásokat.Fogom használni,akkor merül az aksi.Nem szívesen törölném le.Háttérképek,játékok,maradhatnak ugye?Mi legyen???SOS!2015. szept. 6. 14:23
1/4 anonim válasza:
Sokat segítene ha a mobil pontos típusát meg tudnád adni, nem csak annyit hogy Samsung.
2/4 anonim válasza:
Beállításoknál szokott lenni akkumlátor használat. Abban látod, hogy mi zabálja.
energiagazdálkodásnál bekapcsolható a STAMINA. Ez spórol valamennyit az akksidon.
Illetve az adathasználat is tudja meríteni rendesen. Nekem gyorsbeállításon van mindegyik. Ha nem kell, akkor kikapcsolok mindent (wifi, mobilnet, helymeghatározás).
3/4 A kérdező kommentje:
Samsung galaxy J1-es-em van!Az ikonok nem merítik,ha nem használom a pl.játék,vagy háttérkép beállítása stb.dolgokat?
2015. szept. 6. 17:52
4/4 anonim válasza:
A galaxy J1-en már android 4 van szóval ha hosszan megnyomod a home gombot bejönnek listázva az éppen futó alkalmazások. Ha ezeket elhúzod balra (vagy jobbra) akkor leállítod őket. Így nézheted meg h mik futnak épp a háttérben. Amikor be van zárva egy alkalmazás, az nem meríti. Az is fontos hogy a helymeghatározás, wifi, mobilnet stb ne legyen állandóan bekapcsolva, csak ha épp használod, mert azok még tudják meríteni rendesen. Ha a beállításoknál megkeresed az akkumulátort, egyébként láthatod h mi fogyasztott a legtöbbet. Tényleg nem egy csúcs mobil így ne várj sokat tőle, de ezek segíthetnek. Ja és a Samsungon van olyan hogy energiatakarékos mód, esetedben ez is jól jöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!