Miért nem birom visszavilágositani a monitort?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap este feltaláltam hogy a monitoromon vannak kis gombok, és ott tudom léjjebb venni a fényerőt! Meg is oldotta, nem világitott annyira a szemembe. :) tök jó volt. :D Egészen másnap reggelig . :O Mert ugyanott próbáltam visszavilágosítani , és nem ment. :O a "+"-ot nyomogattam, de nem reagállt semmire.. :O a végén összevissza nyomkodtam , csak legyen valami .. de nem . :/ igy viszont elég sötét a képernyő . :/ nagyon sötétek a filmek is igy ahogy nézem . :/ valami tibb?
egyébként az a régi fajta monitorom van, ujjabbra nem nagyon telik. :/ (CRT) megkérek minden undok válaszolót, hogy kerüljön el. :) köszönöm!
2015. szept. 2. 22:38
1/2 anonim válasza:
Vagy elromlott vagy rosszul nyomogatod, néha elég nehéz a menüjükben eligazodni, hogy éppen akkor milyen gombot kell nyomni. Van külön fényerő, kontraszt gomb? Mert az az újabbaknál ritkaság, mindig menüznek.
2/2 A kérdező kommentje:
igen van direkt arra gomb a monitoron ! de nem megy . amikor megnyomom,akkor azt irja hogy hogy 100%ig fel van világosiitva.. pedig nem !
2015. szept. 3. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!