Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen stúdió...

Szerintetek milyen stúdió mikrofont vegyek 20. 000-ert?

Figyelt kérdés

Én egy Superlux E205U mikrofont néztem szettbe. De ha van jobb akkor irjátok le léccives! Fontos hogy usb-s legyen és laptoppal működjön!

Auna mic-re nincs pénzem mert ahoz álvány...az egy vagyon!

2015. aug. 27. 17:08
 1/4 Szirty ***** válasza:
100%
Ha studió mikrofont akarsz, akkor toljál még az összeghez százezret az USB-t pedig felejtsd el.
2015. aug. 27. 17:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Miért? Pl az auna mic is stúdió mic.
2015. aug. 27. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha ez az az ominózus auna, ami kék ledekkel díszíti az egyébként ótvar hangsugárzóit, hogy ha már szarul szól, legalább villogjon, illetve az erősítőjére ezt írja:

"600 W-os max. összteljesítménnyel – 2 x 120 W RMS plusz 3 x 50 W RMS-nek felel meg"

ezt összesen 30W teljesítményfelvétel mellett, akkor nem várnék sokat. Egy stúdió mikrofon nem attól lesz az, hogy ráírják, hanem attól hogy olyan minőségű.

Örülj, hogy auna microfonra nincs pénzed, mert az úgysem igazi stúdió mikrofon. Inkább írd meg, hogy mire kellene mikrofon.

Ha ennyi pénzed van, akkor vegyél használt mikrofont, ne új utánzatot.

[link]

Kezdetnek nézz szét itt.

2015. aug. 27. 20:40
 4/4 Szirty ***** válasza:

Én megismételném amit írtam!

Ha STUDIÓ mikrofont akarsz, akkor toljál még az összeghez százezret az USB-t pedig felejtsd el.

2015. aug. 27. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!