CD-s telepítés nélkül tudok használni egy digitális fényképezőgépet?
Figyelt kérdés
úgy értem, hogy a képeket fel tudom-e a számítógépre tölteni a fényképezőgép külön telepítése nélkül?2010. márc. 10. 01:43
1/7 anonim válasza:
Igen. Háttértárolónak fogja felismerni a memóriakártyát. Arról leszedni a dolgokat gyerekjáték. Csak a kábel kell hozzá.
2/7 anonim válasza:
Sajnos nem biztos.
Ez tipus függő. Van olyan márka ami úgy működik ahogy az első válaszoló írta, de ez nem mindegyiknél van így.
Pl egyes Canon gépek nem lehet így használni, de néha márkán belül is vannak eltérések.
Ilyenkor ha nincs telepítő cd és nem is tudsz szerezni akkor marad a kártya olvasó ami ugye nem ideális megoldás, de nincs más.
3/7 anonim válasza:
Lehet igaza van az előttem szólónak, szóval próbáld ki és kiderül. Normális esetben plug & play eszköznek kellene lennie, hogy bedugod és már megy is.
(az első voltam)
4/7 anonim válasza:
vagy még, ha nem belső memóriás hanem kártyás akkor 1-2 ezerért külső vagy belső kariolvasót vegyél
5/7 anonim válasza:
ne variáld túl a dolgot, vegyél 1 kártyaolvasót 2-3ezerért, aztán a gépből kivéve a kártyát máris a PC-n van. Nincs semmiféle telepítés, és 100%-ban működik.
6/7 anonim válasza:
A kártya olvasó azért nem ideális, mert a gépnek nem jó ha sürün van nyitogatva és ki be rakva a kártya (főleg CF kártyánál).
Persze ha nincs má megoldás ez is jó, de azért nem mindegy.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. márc. 12. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!