Hogyan rakhatok fel motorra neont?
Figyelt kérdés
Szeretnék gyorsasági motoromra neont kötni!
Egyszínűt, ami nem villog, csak van fénye, világít.
De nemtudom, hogy milyet vegyek, és hogy hol tudom megvenni...
Mi kell ahoz, hogy aksiról működjön és gombbal tudjam kapcsolni?
Hol vehetem meg, hogyan kössem össze és mi kell az öszekötéshez?
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 9. 22:17
1/6 anonim válasza:
Ha közúton akarod használni, akkor lehetőleg sehogy, mert szabálytalan és zavarja a közlekedés többi résztvevőjét, és ezáltal a közlekedésbiztonságot. Ha versenypályán akarod használni, akkor nem szóltam.
2/6 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele...:)
Csak állóhelyzetben, hogy had díszelegjen, mert gyakran járunk motoros találkozókra!
2010. márc. 9. 22:28
3/6 anonim válasza:
Én a Te helyedben körülnéznék camping osztályokon. Van olyan elemes világítótest, amit sátorban lehet használni, és ugy néz ki mint ha neon lenne.
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy itt csak belső cuccok vannak...:S
És félek, hogy beázik és lesz valami baja.
Motor alá és idomok alá szeretném rakni:)
2010. márc. 10. 12:46
6/6 anonim válasza:
Pedig ottvan, hogy külső világítás!! De lehet kapni LED csíkot is!! Az pl nem ázik be én jobbnak tartom, mint a neont. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!