A számítógépem folyamatosan írja a merevlemezt, hogyan tudnám leállítani? Bővebben lent.
3as vagyok ismét. Kicsit offline voltam.
A 4-esben nem válaszoltál arra, hogy az a top 3 program mennyi memóriát eszik meg a 2 gigából.
A Chrome szerintem simán elhasználja egyedül azt a 2 gigát.
(Én az otthoni gépemben nemrég növeltem memóriát 4GB-ról 8-ra, és ennek a Chrome memóriaéhsége volt az oka. Meg az, hogy ritkán van 9 fülnél kevesebb nyitva nálam)
Első próbaképp én kipróbálnék más böngészőt. A win10-et még csak 20 percig láttam élesben, de az abban levő böngésző egész ígéretesnek tűnt. Egy próbát megér.
Igen, ebben igazad van, én is figyelek, hogy max 3 lap legyen nyitva. Bővítményekkel a Chrome kb. 500MB-t eszik, a System 84-et, aztán ez at Antimalware meg kb 30-at. Rengeteg más rendszerfolyamat van, ami csak 3-7 MB-t visz, a legtöbbhöz nincs hozzáférésem, nem is igen birizgálnám azokat.
Az új böngésző: Hát igen, az Edge tényleg nem rosz, a sebessége felér a Chrome-al, ált. azt használom, de sajnos mindenem a Chrome-on van, csak könyvjelzőket tudtam importálni. Vannak néha hibái, (eltűnik az ikonja, a lapokat teljesen új ablakban nyitja meg) de el lehet viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!