Józsi121 kérdése:
Valaki segíteni? Vásároltam az autóba, led izzókat hátsó lámpákba, de valamiért nem világítanak. Amelyik a rendszámot világítja meg, az tökéletesen működik. De ha többi foglalatba vannak belehelyezve ott nem világítanak. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Led izzók normál régi foglalatúak.2015. aug. 19. 16:32
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem megfelelő polaritással kapják meg a tápfeszt.
2/9 A kérdező kommentje:
És azzal,nem lehet csinálni semmit sem?
Vagy átkötni valamit?
Mert így akkor a led-es izzók semmit sem érnek.
2015. aug. 19. 19:49
3/9 anonim válasza:
fordíts meg a 2 vezetéket vagy te be fordítva az égőt ha belehet
5/9 A kérdező kommentje:
2015. aug. 20. 10:48
6/9 anonim válasza:
a narancs helyére teszed az összes vezetéket a narancsot meg a többi helyére áthidalod de szerintem nem érdemes szétbarmolni de te tudod
8/9 anonim válasza:
mert mi van ha az elmenő negatívok valami ketyerébe még belemennek és annak meg nulla kell? szerintem ezt inkább kérdezd meg egy autó elektromosági embertől
9/9 A kérdező kommentje:
Értem,akkor nem hinném,hogy hozzá lesz nyúlva.Csak azt nem értem meg valahol megfelelő a gyári bekötés valahol viszont nem.
2015. aug. 20. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!