Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Asztali gépemen (XP) Mozilla...

Asztali gépemen (XP) Mozilla Firefox böngészőt használok ami egy idő után nagyon lassan töltődik be és nagyon lassú. Mit kellene tennem, hogy gyorsabbá tegyem?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nincs tele vírusokkal, kiegészítőkkel, toolbarokkal?

Egyébként ha a géped elég jó, frissíts Win7-re minimum. Az XP már nem biztonságos.

2015. aug. 19. 16:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Melyik változat?
2015. aug. 19. 16:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem fertőzött de ami a toolboárokat, kiegészítőket illeti itt nem tudok eligazodni, eléggé kezdő vagyok.
2015. aug. 19. 16:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez a gép nem felel meg a Win 7 követelményeinek.
2015. aug. 19. 16:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha nem viszi el a Win7-et, akkor Puppy Linux Gondolom Ethernet kapcsolatot használsz, mert ha igen, akkor drivereket se kell telepítened. utorrent szükséges. Linkelek: [link]

Amiírint a letöltés befejeződött egy .iso fájlt fogsz kapni, az a cd-dvd íróval ki kell írni egy cdra vagy dvdre. Amikor ez megvan állítsd le a gépet. Utána indítsd el, menj a bios-ba (f10, f12, del, f2 gombokkal érheted el általában) amit úgy kell h. a fent írt gombok közül valamelyiket eszeveszetten nyomkodod mielőtt beindulna a rendszer. Berakod a cd-t, és ha a boot menüben a cd dvd boot az első opció, akkor már kezdi is tölteni. De a puppylinux csak egy a sok közül :) Az leginkább a másfél évtizedes gépekre van :)

2015. aug. 19. 16:55
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Akkor rakj rá Linuxot. Ezer meg egy leírás van, hogy hogy kell telepíteni, gyorsabb és biztonságosabb lesz a géped.
2015. aug. 19. 17:02
 7/12 anonim ***** válasza:
50%
Oopsz, most látom, hogy előttem már írták. Rakj rá Archot, vagy Debiant valamilyen kis erőforrású ablakkezelővel.
2015. aug. 19. 17:04
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segíteni akarásotokat, rám is fér, csak az a furcsa a dologban, hogy egy héttel ezelőtt még normálisan működött a böngésző (FF), valamit nem jol csináltam azt hiszem, vagy kitöröltem mit nem kellett volna. Rendszer visszaállítás segítene?
2015. aug. 19. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Minek akarsz sz*rból homokvárat építeni. Az XP egy régi, ócska rendszer tele biztonsági hibával. Egy idő után lelassul, mit az állat és akkor felesleges a visszaállítás. Fogod és újrahúzod újra és újra, vagy raksz rá egy Linuxot, ami a végtelenségig elketyeg.
2015. aug. 19. 18:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Volt egy másik - ugyanilyen régi- gépem, igaz kevesebb memóriával rendelkezett, Linuxot raktam rá de annyira lassu volt, hogy nem lehettt használni. ( Ubuntu volt)
2015. aug. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!