Melyik elemlámpát vegyem meg a 2 megemlített közül, és mi a különbség a Sencor SLL 31 és az SLL 43 között?
a kérdésed eredetileg a 31-esre és a 45-ösre vonatkozott.
43-as:full/semi/sos/-funkció+beállítható fénynyaláb,bár ez utóbbit minden zseblámpának kéne tudnia.
ezzel a led diódával számtalan lámpát szerelnek, csak a tokon igazítanak monden évben..hát évvel ezelőtt vettem az első ilyen lámpámat az aldiban háromezer pénzért, azóta is hibátlanul működik..
ezeknek a lámpáknak a leírásában csak a dióda azonos, a többi picit más..például a hatótávolság, fényerő..de nem igaz a kétszáz méter, még szúrófényként sem..százig jó.
az IP nem mérvadó, a lényeg, hogy ne kapjon vizet sehogy...
inkább retikül-lámpa, de nem jó esőben kerékpárra szerelve..
azóta némi módosításokkal évente egyszer megjelenik az aldibn, általában tartják a háromezer forintos árat..
én karácsony előtt szóróajándéknak veszem, eddig mindenki elégedett, boldogan használja ha kell.
egyébként nem kell nagy műszaki különbséget keresni, azt vedd, ami kívülről tetszik...
ez nem vadászlámpa, ez nem kerékpárlámpa, ez pont arra jó, hogyy vészhelyzetben kiválóan lássunk.
szerintem.
Az XP-e leg fényhasznosítása jobb mint az XR-e ledé.
Meg lehet nézni az adatlapjukon:
Ez mindkét esetben 1 Wattra, vagyis 350 mA-re vonatkoztatott érték, amit ilyenkor fel szopktak tüntetni. Az XM-L lednél már 2 Wattra (700mA-re) szokták megadni, de az téged nem nagyon fog érinteni, legfeljebb majd máskor, ha csak nem foglalkozol mélyebben a témával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!