Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ki használ még jelszint...

Ki használ még jelszint átalakítót?

Figyelt kérdés
Nekem egy alap fejegységem van, nem gyári nem is régi, csak nincs rajta erősítő kimenet. Megtudtam, hogy van ilyen jelszint átalakító. Használ valaki ilyet? Hosszútávon biztonságos? Nem ég le a fejegység, mert a hűtés nem elég a nagyobb terhelésnek?
2010. márc. 9. 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:

.

Nem tudom te milyen terhelésre gondolsz, az erősítő bemenete nem fogyaszt semennyit. A jelszint váltó sem. Ha a kettőt összeadjuk, akkor se jön ki semmi terhelés. Ha tudsz valam újat, akkor oszd meg velünk.

Itt láthatsz néhány váltót, némelyik átlátszó, de a mérete is sugall valamit [link]

.

2010. márc. 11. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!