Mondjátok meg légyszi ez milyen típusú csatlakozó?
Valmi micro USB számazék lehet, valszeg valami töltő...
de nevet nem tudok, am mire kéne??
így van, ez egy töltőnek a csatlakozója, de nem usb-s dolog, egyszerű kétpólusú poz/neg, csak annyi, hogy nem kerek mint a megszokott, hanem sztem nyilván szándékosan ilyen semmilyen standardnak nem megfelelő alakra csinálták, hogy az ember ne is tudjon mit kezdeni vele, ha tönkremegy. Csak mert most 2 hetes (kamera amúgy), és a bedugdosástól már most jelentkeznek kisebb hibák, pl. lazul, aztán maga a csatlakozó meg mintha kezdene eldeformálódni és stb.
Szakszerviz pedig kijelentette, hogy márpedig nincs ebből tartalék és ez van.
Hát a töltő részét megoldanám én, az nem egy csoda, na de ilyen speckó csatlakozót az életben nem találok, ha csak valaki fel nem ismeri itt ....
milyen típusú kamerád van???
én irtam hogy töltő!!!
samsung SMX-F3
a pontos típusa h rák enné meg :)
oké ezt én is tudom, csak azt hittem ez ugyan olyan standard mint a kerek csatlakozók, mivel nem is lehet kapni a samsungnál se pl töltőt, azaz ha ez egyszer tönkre mnegy akkor annyi a kamerának is, vagy belebarkácsolok egy standard kerek alakút és tápról annyi feszt adok neki, amennyit ez a töltője is ad most ...
(mondanom se kell, a kamera csatlakozója már most lazul ....)
szerintem vidd el valami műszerészhez és ő belepakolja nekea sima kerek csatit...
én irtam hogy töltő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!