Sony Vaio nem indul be?!
Figyelt kérdés
Tegnap este sorozat nézés közben akadozni kezdett aztan egyszer csak teljesen lefagyott a gép.Vártam egy kis időt hátha jó lesz de semmi ezért kikapcsoltam.Vissza kapcsoltam,de csak nagyon sokáig tökt a Vaio logó alatt aztan kiír valami hibaüzenetet kék háttérrel és szomorú fejjel,de nem tudom elolvasni,mert 3mp utan el is tűnik.Kivettem az akksit,akkor töltődés utàn azt írta ki hogy egy pillanat.Kezdtem megkönnyebbűlni,mert múltkor ezután elindult de most semmi.Kikapcsoltam mégegyszer ezután azt írta egy kis türelmet.Végül betöltött és feladott lehetséges opciókat,mert nem sikerült beinditani a win8at.Kiválasztottam az egyiket de arra sem reagált semmit.Azóta semmit nem csinál,tölt a vaios logó alatt aztan szürke képernyő.Nagyon sok baj van vele,többször is volt külföldön szervízbe de semmit nem ér.Múltkor kellett hozzá vennj egy külső winchestert hogy rendbe tegyük ez három hete volt kb megint rossz..Valami tanács?és mitől lehet ez?mindenféle gomb megnyomását próbáltam amit találtam neten de nem reagál semmit.2015. aug. 10. 10:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!