Maty02 kérdése:
A laptopomon a windows 10 nem kapcsol ki hogy lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
A laptopomon a windows 10 nem kapcsol ki. Rámegyek a start menübe hogy leállítás, a képernyő ki is kapcsol meg irja hogy leállítás de utána nem kapcsol ki lehet hallani hogy megy még a venti. így hagxtam egész éjszaka is de ugy se állt le. És csak azzal áll le ha kiszedem az aksit de az nem a legjobb megoldás ugye :S ezt hogy lehetne megoldani?2015. aug. 9. 17:47
1/9 anonim válasza:
kuka!...
nah,félre a tréfát : valszeg merevlemez hiba,futtass egy lemez tesztet.
2/9 A kérdező kommentje:
:)
ő oké de azt hogy kéne?
2015. aug. 9. 17:56
3/9 A kérdező kommentje:
De amugy ez csak akkor van hogyha több órán át használom rövidebb idő után kikapcsol normálisan
2015. aug. 9. 18:01
4/9 anonim válasza:
próbáld meg úgy leállítani,hogy restart,majd restart után leállítás.
5/9 A kérdező kommentje:
úgy már próbáltam úgy megy csak az egy picit ugye macerás
2015. aug. 9. 18:12
6/9 anonim válasza:
én mindig így kapcsolom ki a gépet,ugyanis a windows új generációi nem kikapcsolnak,hanem hibernálásba kerül.
ún újraindításkor linuxra lépek,és linuxból állítom le a gépet.
7/9 A kérdező kommentje:
aha értem
de nem lehetne megoldani?
2015. aug. 9. 18:57
8/9 anonim válasza:
parancssort megnyitod rendszergazdaként,majd ezt a parancsot beírod : powercfg –h off
utána bemész gépház - zárolási képernyő - képernyő kímélő beállításai - energia gazdálkodás - főkapcsoló funkció - leállítási beállításoknál gyors rendszerindításból pipát kivenni.
9/9 A kérdező kommentje:
A vezérlőpultba már kiszedtem a régebben a pipát onnan de nem lett jó
és mi lenne az amit a parancssorba irjak be?
2015. aug. 10. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!