Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Villanyszerelők segítségét...

Villanyszerelők segítségét kérném! 2 villanyóra van a házban amit vettem mire jó a másik? Többi lent.

Figyelt kérdés
Vettem egy régi házat 2 villanyóra van benne gondolom régen a másikról a vízmelegítő ment régen ráköthetem erre én a fél házat? Tehát az egyik órára az egyik felét a másikra a másik felét?
2015. aug. 8. 19:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"éjjeli áram és mért kéne mindig hogy fogyasszon"

Ugyan nem engem szólítottál meg, de azért figyelmedbe ajánlom, hogy jónéhány éve nem éjszakai áram, hanem vezérelt, csúcsterhelési időszakon kívüli áramról beszélünk.

2015. aug. 10. 09:07
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
hívd ahogy akarod te vagy a menő :D attól még éjjeli áram :)
2015. aug. 10. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

vezérelt áram és nem csak éjjel megy

csak azért hívják még éjjelinek, mert egyesek nem képesek felfogni, hogy vezérelt

"Ezzel a takarékos megoldással az általános díjszabásnál kedvezőbb áron üzemeltetheti azokat a fixen csatlakoztatott elektromos berendezéseit, amelyek nem igényelnek folyamatos energiaellátást. (Ilyen például a bojler.)

A vezérelt mérőre kapcsolt eszközöknek egy speciális berendezés segítségével (kapcsolóóra, hangfrekvenciás központi vezérlés) naponta legalább 8 órára biztosítunk villamos energiát, előre nem meghatározható időszakokban. "

2015. aug. 10. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!