Tudtok Sims 3-hoz jó értelmes módokat adni?
Módok? Nem kódokat akartál mondani?
Ha kódokról van szó akkor én álltalában ezeket használom:
-motherlode (50 000 plusz money)
-moveobjects on (A bútorokat meg egyebeket oda teszed ahova akarod, például ha alacsony a plafon van éppen ott van az egyik simed ahova tenni akarod akkor is lerakhatod.)
-testingcheatsenabled true (shift lenyomása mellett ha rákattintassz dolgokra akkor egy pár új lehetőség válik elérhetővé. Például simen, a sim szerkesztése a családszerkesztőben-Ezt arra szoktam használni hogy visszafiatalítsam a simemet esetleg változtassak rajta, olyanokat amiket a tükörben vagy a szekrénynél nem lehet. És ezzel más simeket a városban adhatsz hozzá a családhoz is például.
-disablesnappingtoslotsonalt-Ezzel a rácstól függetlenül lehet helyezni a tárgyakat ha lenyomod az Alt billenytyűt.
Én kb. ezeket szoktam használni, de kód van még rengeteg. A módot nem tudom hogy hogy érztetted, remélem nem feleslegesen hordtam itt össze mindent.
Módokat vagy modokat?
- Ha módokról van szó, nem tudom, mire gondolsz.
- Modokat úgy találhatsz, ha a neten rákeresel. Itt például vannak: [link]
Nem tudom, milyenek, nem néztem végig őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!