Szerintetek mit kellene frissíteni?
Figyelt kérdés
Az asztali PC-met szeretném kicsit feltuningolni. Még a legtöbb játékot elviszi, de azért már a legújabb játékok akadoznak rajta, vagy nem futnak fullos grafikán. Például az F1 2015, Farming Simulator 2015, Farming Expert 2016. És bár szerintem mindenki rájött, de azért kihangsúlyozom, hogy játékra használnám főleg.
OP Rendszer: Windows 7 32bit
Processzor:Pentium (R) Dual-Core CPU E5200 2.50Ghz (2CPUs) 2.5GHZ
Memória:2048 MB ram
DirectX 11
2015. aug. 7. 01:10
1/9 Neuhauser László válasza:
Milyen videókártya van benne?
2/9 SP4C3 válasza:
Ha nem akarsz sokat költeni, akkor windows reinstall, lehetőleg xp sp3, mert a win7 alapból megzabál 1GB memóriát, vagy maradsz a win7-nél és raksz +1GB RAM-ot, grafikus kártyád van? vagy integrált? Ha integrált gpu-t használsz, akkor mindenképpen venned kellene bele egy vidkártyát. Bővebb leírást a gépről plísz.
3/9 redghost válasza:
Én is csak azt tudom tanácsolni hogy vegyél bele momóriát (RAM-ot) 2GB-t ha van rá pénzed.Ha van annyid esetleg vegyél 1 új vido kártyát.Esetleg még árválthatsz Win7 32 bit-ről 64 bitesre, persze csak akkor ha a procid támogatja az x64 arhitektúrát.
6/9 redghost válasza:
Bocsi, nem megy a helyes írás, eléggé fáradt vagyok.
7/9 anonim válasza:
Fogadjunk ddr2 memóriás. Ezen ne akarj legújabb játékokat futtatni.
8/9 A kérdező kommentje:
A többi adatot hol tudom megnézni? Mert a Rendszer tulajdonságai menüpont alatt csak azok az információk vannak, amiket leírtam.
2015. aug. 8. 00:24
9/9 redghost válasza:
Ha megrod nézni a géped adatait akkor Start menü>Futtatás>dxdiag.Ott megtalálod de ha bővebb adatok kellnek akkor töltsd le az Aida64 nevü progit, az mindent megmutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!