Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meddig készítenek még zenét...

Meddig készítenek még zenét filmet CD, DVD, BLU-RAY lemezekre?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,meddig készítenek még DVD BLU-RAY lemezre filmeket?

Szerintetek ha meg szűnik majd a DVD BLURAY lemezekre a filmek készítése,mire fogják majd rá rakni a filmeket?

PL: VHS kazettára is megszűnt a filmek készítése.

PL: Windows 10 majd meg lehet venni pendriven is,nem kell lemezen meg venni.

Zene CD-k re is meddig készítenek még zenéket?

2015. aug. 6. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem max. 10 évig.

A jövő a fizetős online stream szolgáltatásoké lesz mind zene, mind filmek tekintében is.

A média tartalmak fizikai adathordozókon való kiadása már nagyon minimális lesz, majd teljesen meg fog szünni.

(Ez csak az én vízióm, lehet, hogy nem így lesz ) :-)

2015. aug. 6. 20:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Én meg találtam ilyen lemezt Archival Disc lehet 2018-ban ilyen lemezeken is lehet majd venni a gyári filmeket.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=A_HIXmvjAQw

Köszi a választ.

2015. aug. 9. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen a Windows 10, csak USB pendriveon jelent meg. Az hogy a Windows 10-ben, az alapból beépített Windows Media Player már nem játszik le DVD filmeket, az nem azt jelenti hogy megszűnnek a DVD filmek. Bár már a "sima" Windows 8 sem játszott már le DVD Filmeket, így ez nem újdonság a Windows 10-ben sem. A Mircosoft, a CD, DVD, BD, lemez formátum elavultságával magyarázta a DVD film lejátszásának megszűnését. De ez nem azt jelenti, hogy a valóságban megszűnne a CD, DVD, BD. Sőt most még a "virág"-korát éli a CD, DVD, BD lemezek. A CD is ugyan úgy jelnek meg a mai napig zenei albumok. Sőt az új zenei albumok szinte csak CD jelennek meg. (Töbségében.) De ugyan így a Filmek is, DVD vagy Blu-ray lemezen jelennek meg. Így egyenlőre nem valószínű hogy az optikai lemezek CD, DVD, Blu-ray lemezek a közel jövőben megszűnnének. Természetesen előbb-utóbb elfognak tűnni, vagyis meg fognak szűnni. De ez nem 1-2 éven belül lesz.
2015. aug. 20. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!