Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Neked milyen Okostelód/Tablete...

Neked milyen Okostelód/Tableted van? Első sorban az adataira lennék kíváncsi Proci-Ram Operációs rendszer? Márka tipus?

Figyelt kérdés
Mire és mennyit használod? Netezés böngészés játékok Gps stb. És hogy mi a véleményed róla? Jól futnak rajta dolgok avagy elég nehézkes?
2015. aug. 3. 08:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Snapdragon 400, 1 giga ram, Android Lollipop 5.0.2. A telo egy elso generacios Moto G. Netezesre estenkent hasznalom kb fel orat, gps-t a Sports Tracker alkalmazassal eleg gyarkran futashoz, biciklizeshez, ritkabban meg gyaloglashoz is. Appok jol futnak rajta.
2015. aug. 3. 08:14
 2/8 anonim ***** válasza:
nexus 4
2015. aug. 3. 08:46
 3/8 anonim ***** válasza:

iPhone 3GS, 2009-ben vettem. Adatait pontosan nem tudom. :)

Internetezni szoktam rajta, illetve az az ébresztőm.

iOS 5.1.1 van rajta. :D

2015. aug. 3. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Huawei Ascend G6

[link]

Mire és mennyit használod? - e-book, játék, internet, film, zene, fényképezés, gps; sokat

És hogy mi a véleményed róla? - nagyon meg vagyok vele elégedve

Jól futnak rajta dolgok avagy elég nehézkes? - jól fut rajta ""minden""

2015. aug. 3. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
iPhone 6 és szerintem felesleges leírnom az adatait mert jelenleg ez a csúcsmodell :D szóval elég gyors
2015. aug. 3. 12:36
 6/8 anonim válasza:

Sony xperia z2

Snapdragon 801azt hiszem vagy 800

16 Gb belső memória

3gb ram

4*2,4gh

kb csak netezésre használom és jobb mint egy iPhone 6 úgy gondolom. személyre szabhatóbb és könnyebb kezelni. jobban bírja a strapát szóval nem panaszkodom. minden játék fut rajta és minden alkalmazás. néha nézem rajta filmet meg hallgatok zenét és talán ennyi lenne. néha még fotózok de az nagyon ritka. 20,7mp jó képet csinál.

2015. aug. 3. 13:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Már bocsi De egyik haveromnak z2je van és az iPad Mini 2-M kamerája megalázta, nem beszélve az iPhone 6 kamerájáról valamint 4 mag van a telefonba és 3gb ram míg az iPhone 6 2 maggal es 1gbal hozza ugyanazt a stabilitást itt fog mindig az android elbukni hiába a nyers erő semmit nem ér az optimalizálással szemben ;) nemrossz telefon a z2 de egy iPhone az iPhone
2015. aug. 6. 15:04
 8/8 anonim válasza:

Ulefone armor 6

6Gb ram

128Gb belső tárhely

48Mp

2021. máj. 21. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!