Hogyan tudom eltávolítani az akkumlátort?
Tessék így (szét kell szedni):
https://www.youtube.com/watch?v=UWB35_tNJMI
Egyébként azt gondolod, hogy amíg hálózatra (230V) be van dugva addig folyamatosan tölt?
"ha amikor csak tudod, hálózatról használod."
Ez nagyon rossz tanács!
Roppant mód félreértetted amit írtam!
Azt írtam hogy nem jó tanács hogy "ahol csak lehet hálózatról használd!".
A jó tanács szerintem az hogy az akkukat lehetőleg teljes töltés-kisütés ciklusokkal kell használni. Tehát nem rátöltögetni össze vissza (ahol csak lehet).
Ha akkuról használjuk hagyjuk legalább 20-25%-ig merülni mielőtt feltöltjük, ha elkezdjük tölteni akkor teljes feltöltődés előtt ne szakítsuk meg a töltést.
Ez a helyzettől függően nem mindig tartható, de erre kell törekedni.
Én így használom őket.
Nekem is van 7 éves laptopom (céges Dell). 2.5 órát bír. 2 évvel ezelőtt kiírta hogy az akku elérte élettartama végét. Lejárt az ideje. De működik gond nélkül.
Egy saját ASUS is van, szintén hét éves, szintén így használom. Annak az akkuja 1.5 évet bírt. Azóta egy percig sem megy akkuról.
Ebből látható, hogy az akkumulátor minőségén is nagyon-nagyon sok múlik az élettartam tekintetében.
Teljesen korrekt a válaszod, én is nagyjából így használom. Valóban félreérthető volt, amit írtam, illett volna kifejtenem.
Egyébként a 7 éves laptop és a 2 éves céges az HP üzleti gép, a mostani "fő" gépem pedig egy dell üzleti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!