Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van egy ősrégi erősítőm. A...

Van egy ősrégi erősítőm. A hátulján egy 8 pines csatlakozó old meg mindent, hogy mérjem ki multiméterrel, hogy melyik a LINE IN?

Figyelt kérdés

sajnos rajz sincs róla, típus se, semmi, vsizont erre tuti emlékszek, régen rákötöttek CD-t, magnót, bármit.

Ötlet? vagy multiméteren kívül más megoldás?

2015. júl. 31. 18:35
 1/7 Neuhauser László ***** válasza:
Az erősítő típusát leírod nekem?
2015. júl. 31. 18:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Fotó alapján segítenék.

Amúgy kis hangerőnél a bemeetet megérintve búgó gerjedő hangot kell adnia, már meg is van oldalhelyesen.

Ehhez egy közös test a hangszóró minusz.

2015. júl. 31. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:

oké, ha segítesz, azt megköszönöm, belinkelem akkor a képet, de mint látod, tényleg semmi nincs rajta ezen a kerek aljzaton kívül

(kivéve a hangszóró-kimeneteket és a betápot). próbáltam már a multiméterrel, aztán hol 5 V-ot hol 12 V-ot mértem, de az a gond, hogy ez állítólag vezérelt is valamit, azaz értem én, hogy van benne fesz, na csak nekem pont a LINE IN kellene összesen, semmi más (és oké amit írtál, hogy egy közös neg, ami sztem a középső, na de hogy tudom meg a két másikat? mit kellene mérnem a multiméterrel és mit kellene látnom?)

íme a kép:

[link]

köszi előre is

2015. aug. 1. 12:21
 4/7 Neuhauser László ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeket találtam de jobb lenne ha tudnánk miféle erősítőd van

2015. aug. 1. 13:07
 5/7 A kérdező kommentje:

oké, nagyon köszi, csak én is így vagyok ezzel, keresztem már ezer rajzot lehetséges bekötésekről, és sajnos igen sok az eltérés, szóval úgy tűnik, ebben sincs szabvány.

na akkor leírok mindent, amit találok rajta, bár én így is próbáltam kutakodni utána, tök eredmény nélkül, de hátha sikerül vkinek. jó lenne ...

Chrysler P05269484 Alpine

Supplier 26777

TBDAA057854023

ISSUE: 1

ennyi van a rá ragasztott papírkán, nem tudom, segít-e valamit, én a 26777 alapján némi infót találtam, de erről a bizonyos csatlakozóról semmit

2015. aug. 1. 17:57
 6/7 earlybird válasza:
A csatlakozót tuchel -nek hívják. A középső lyuk a test, jobbra balra lévő két-két lyuk meg a kimenet-bemenet, persze sztereoban.
2015. aug. 7. 07:46
 7/7 A kérdező kommentje:

hogy érted ezt a kimenet-bemenetet?

mármint ha én ezt ki akarom vinni egy stereo jack dugóra, akkor a középső a negatív, és a két szélső pedig a 2 melegpont vagyis a 2 pozitív lesz a jacken?

ha jól tudom, ez arra szolgál, hogy a CD-lejátszót kezelje, azaz az összes pontján van fesz, erre már rámértem, és van itt CD-csere funkció is, szóval távvezérelhető módon játszotta le őket.

na de kell lennie akkor egy visszamenő line in-nek, ami alapján majd kinyomja a cd-ből kapott jelet a hangszórókra. rosszul látom?

ez a lenne az, amit írtál?

2015. aug. 7. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!