Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Compagnia Lingua Vasco Transla...

Compagnia Lingua Vasco Translator 2 szótárgépről vélemények? Mennyire jól fordít kifejezéseket, mondatokat?

Figyelt kérdés

2015. júl. 31. 15:17
 1/2 anonim válasza:
Szia! Ismerősöméknek két fajta is van, Vasco Traveler és Vasco Translator is, és nagyon szeretik, mindig viszik magukkal, ha utaznak, így meg tudják szépen értetni magukat a külföldiekkel. Üdv!
2016. márc. 4. 12:33
 2/2 Paula76 válasza:
Szia! A fordítógépek szerintem egyre jobbak és jobbak. Viszont a Google fordítót nem ajánlom senkinek, mert nagyon rosszul fordít. Egyébként nemrég vettem egy Trano fordítógépet is, ami nem rossz, de most valami fejlettebbet keresek. Sokat olvastam már én is a Vasco fajtákról és én is kíváncsi lennék véleményekre a Vasco Solid és a Vasco Traveler 5" fordítógépekkel kapcsolatban. Valaki?
2016. márc. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!