Kaputelefon; ez állandó hibára utalna?
Hallgató vagyok, egyik albérletből a másikba kellett költöznöm. Minden rendben volt, viszont a hazautazásom napján, pont ahogy lesétáltam egy-két dolgot vásárolni, probléma volt a kaputelefonnal.
A készülék pontos nevét nem tudom sajnos, de szerintem erről lenne szó:
A problémám az volt, hogy akárhányszor és akárhogy próbáltam beütni a kódot, nem történt semmi. Ezt nem egyszer, nem kétszer próbáltam meg, legalább öt percet elvesztegeltem a kaputelefonnal, mire - egyébként akaratlanul - sikerült felcsengetnem valakihez, aki utána beengedett.
A szokásos házszám - kulcs gomb - kód lépésekkel lehet bejutni egyébként, de a kijelzőn közben valami X-1 vagy H-1 jelent meg mindig, miközben szenvedtem.
Nyilván megpróbáltam neten utánaolvasni, de csak bekötési rajzokat találtam...ilyen hibakódot sehol, ha ez hibakód egyáltalán.
Azért is fontos ez, mert kapukulcsot nem kaptam, igazából lehet, hogy nincs is, nem panelról van szó. Tehát ha véletlen leutaznék a közeljövőben, akkor határozottan megszívnám, ha ez tényleges hiba lenne. Nem akartam szólni a főbérlőnek, mert mint írtam, hazafelé tartottam, és alapjáraton ügyetlen és életképtelen vagyok, felesleges zaklatni az ilyenekkel, főleg ha csak én bénáztam.
Itt kerj egy hasznalati utmutatot CodeFon 113 keszulekre.
codefon.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!