Tudnátok segíteni? Wimdows 8,1 mellé szeretném felrakni a Linux MINT 17,2-t.
Figyelt kérdés
Usb-re töltöttem le. Az unetbootin-windows-613-at telepítettem a gépemre Telepítés elindulása előtt az alábbi hiba üzenetet írja. "Not enough memory to load specified image" próbáltam a "mem=1024M"-et is de utána kapott üzenet "Cannot load ramdisk with an old kernel image" Ha valaki tuna segíteni azt meg köszönném. Sajnos nem értek a BIOS-hoz de mindent elkövetek, hogy sikerüljön megoldani.
Gép adatok:(ACER Z280G All in one) (RAM 2G,150G tárhely ami az alábbiak szerint oszlik meg (350MB NTFS Kifogástalan Rendszer, Aktív, Elsődleges Partició) (97,31GB NTFS Kifogástalan, Elsődleges Partició) (51,369GB NTFS Kifogástalan Rendszerindítás, Lapozófájl, Összeomlási memóriakép, Elsődleges Partició)
2015. júl. 30. 17:45
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!