Egér, merevlemez egyben?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy egérbe vagy billentyűzetbe be lehet-e építeni valami információ tárolására alkalmas kütyüt (memóriakártya)? Egy kábelen keresztül mindkét funkció működne?
A neten keresgéltem, de sehol sem találtam olyan egeret/billentyűzetet amilyenre én gondoltam.
Ha egérbe ha nem is merevlemezt (legfeljebb microdrive-ot) de memóriakártyát lehetne beépíteni.
Azt nem tudom létezik-e ilyen, de elsöprő igény valószínűleg nincs rá. Inkább azt írd le milyen célt szolgálna egy ilyen megoldás neked.
(a billentyűzetben egyébként alapból van memória. Nem sok, de van)
Egy mnél nagyobb USB-s egér, amiben van belül hely, egy minél kisebb USB hub, és micro sd kártyaolvasóval megoldható. Szét kell szedni a hubot, az összes csatlakozót leforrasztani, ugyanezt megcsinálni a kártyaolvasóval. Utána az egér USB kábelét rá kell kötni a HUB géphez csatlakozó részére. A kártyaolvasót a hub egyik ágára, az egeret a másik ágára kell kötni. Ha mindent jól csinálsz, akkor amikor csatlakoztatod az egeret, megjelenik a rendszerben a microsd kártya is.
Mivel elsöprő igény tényleg nincs rá, ezért magadnak kell megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!