Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Sims 5 mikor jön ki? És...

A Sims 5 mikor jön ki? És lesz belöle magyar?

Figyelt kérdés

2015. júl. 23. 15:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Azért ne várj nagy csodát a sims 5-től. Mivel már nem a maxis csinálná, eleve kétséges, hogy a 4. rész színvonalát hozná-e? Mert ha jobban belegondolsz, maga sims 4 nem lett volna rossz, a maxis megint letett egy rendes összerakott sims-et az asztalra. Viszont a kiadó túltolta a DLC-t, így az alapjáték szinte üres lett, amit persze folyamatosan töltenek fel fizetős tartalommal.

Na ha lesz sims 5, akkor az üzleti modell biztosan maradni fog, és nem lesznek mögötte az eredeti készítők. Én semmi jót nem várok tőle, egy újabb rókabőr.

2017. jún. 16. 08:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Hú, 10-es, teljesen ezt gondolom én is! A 4 is jó, bár, nekem a 3 a fav :) Köszi a válaszokat!
2017. jún. 20. 19:52
 13/22 anonim válasza:
2000 Sims 1 2004 Sims 2 2009 Sims 3 2014 Sims 4 Ebből ki indulva biztos lesz ötödik rész, ha tartják a jelenlegi ciklust akkor legkorábban 2018 végén jöhet,de inkább 2019-et mondanák. Mondjuk nekem a sims 3 nem tetszett a pocsék optimalizálása miatt. Sims 4 legnagyobb baja hiába van 4 magos cpu-d csupán 2 magot használ a játék, azért 2019-re várnák végre valami grafikai előrelépést is. A 3 és 4 között nem igazán véltem felfedezni hiába volt felvéve maxra. Azért akinek van pénze megvenni a játékot nyilván nem egy kenyérpiritóval fog neki állni játszani, úgy éreztem a sims 4 is vissza lett fogva, nem is csoda hiszem a sims 3-ra panaszkodtak a rajongott hogy pocsék lett a pc port, laggolt mint a murányi kutya. Ha a sims 4-nek kijött az összes DLC és jól megszedték magukat utána lesz sims 5. 2019-ben jön szerintem. :D
2017. szept. 3. 13:42
 14/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van! Köszi a választ :)
2017. szept. 6. 17:30
 15/22 anonim válasza:

Én nagyon várom már. Jelenleg a sims 3-mal játszom, mert nekem a 4-ben nem tetszik az emberi arcok kialakítása. Szerintem nem lehet annyit változtatni rajtuk, mint a 3-ban.

Ti hogy vagytok vele?

2018. júl. 12. 16:37
 16/22 CSEZS válasza:
már dolgoznak a sims 5. részén ;)
2018. szept. 15. 11:46
 17/22 anonim válasza:

CSEZS , honnan az információ?

Bízom benne egyébként, hogy minimum lesznek olyan élethűek a simek az 5-ben, minta 3-ban ahogy azt már a 4-re vártam... (ha jobban, nyilván előny) de fenntartják ezt az új karakter formálást ami a 4-ben debütált. Másfelől jó volna, ha az alapokat amik még a 4 elődeikben (S1,S2,S3) megvoltak és szépen pótolgatták bele, és nem követnék el azt a hibát, hogy ami a sok évekkel idősebb, butább kiadásokban megvolt, az újban ami előtt nagyobb technológiai kibontakozásra van lehetőség, az az 5-ből tegyük fel hiányzik. Én azért keseredtem el a 4-en, mert alapjaiban véve nem lenne rossz, az új opciókkal, az érzelmek kihangsúlyozása, a simek kidolgozása, és kaptunk egy alap játékot. Nekem hiányzott belőle a szabad bejárhatóság a szomszédságban, a simek élethűsége és a tárgyak egyedi dekorálása. De még a sims 3-ban a simek élethűbben is viselkedtek, pedig nem túl reális, hogy nem bírnak elmenni egymás mellett, mert különböző irányba akarnak menni, vagy hogy gyorsított időmenetben is kb 5 emberi időt toporzékolnak derékra tett kézzel.

Nagyon bízom benne, hogy olyan játékot csinálnak, ami magában hordozza az összes sims tulajdonságát, de még is túltesz az összesen.

2018. szept. 18. 18:07
 18/22 Angel369 válasza:
Egyetértek a 10-essel.A sims 3-ban sokkal több opció volt,nekem igaz a kalóz verzió volt letöltve így az összes kiegészítő meg volt.Működött!!Nem fagyott be.Nagyon jól eltudtam vele játszani,aztán jött a sims 4.Mindenki azt töltötte le és úgy éreztem akkor már nekem is ideje váltanom.Letöltöttünk abból is egy kalózt kiegészítőkkel,mondjuk évszakos az még mindig nem volt.Majd felfedeztem a modokat,na ott volt a baj.Nem lehetett elmenteni:Error.De mondom nekem kellenek azok a modok,hát nehogy már,hogy vannak ilyen valósághű feljesztések(kosztümök)erre ne vessem be.Imádok alakítani.Szóval jó megvettük az alapjátékot.Anyám mondta,de akkor nincs több kiegészítő,mert azért szerintem sem reális,hogy minden kiegészítő+5000Ft.Szóval most így állok.Néha visszakívánom a sims 3-at,de tudom,hogy anyám 1 évet szenvedett vele míg letöltötte magyarul az összes kiegészítővel.Meg aztán már rossz lenne visszaszokni.A kevesebb alapokhoz.De a bútorok textúrája akkor is jobb volt.
2019. jún. 8. 09:20
 19/22 anonim válasza:
Már 2019 van és 1-2 hónap 2020 és már láttam előzetest szóval ja xdd
2019. nov. 13. 20:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Azóta sincs sehol.😄
2020. júl. 26. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!