Azért ne várj nagy csodát a sims 5-től. Mivel már nem a maxis csinálná, eleve kétséges, hogy a 4. rész színvonalát hozná-e? Mert ha jobban belegondolsz, maga sims 4 nem lett volna rossz, a maxis megint letett egy rendes összerakott sims-et az asztalra. Viszont a kiadó túltolta a DLC-t, így az alapjáték szinte üres lett, amit persze folyamatosan töltenek fel fizetős tartalommal.
Na ha lesz sims 5, akkor az üzleti modell biztosan maradni fog, és nem lesznek mögötte az eredeti készítők. Én semmi jót nem várok tőle, egy újabb rókabőr.
Én nagyon várom már. Jelenleg a sims 3-mal játszom, mert nekem a 4-ben nem tetszik az emberi arcok kialakítása. Szerintem nem lehet annyit változtatni rajtuk, mint a 3-ban.
Ti hogy vagytok vele?
CSEZS , honnan az információ?
Bízom benne egyébként, hogy minimum lesznek olyan élethűek a simek az 5-ben, minta 3-ban ahogy azt már a 4-re vártam... (ha jobban, nyilván előny) de fenntartják ezt az új karakter formálást ami a 4-ben debütált. Másfelől jó volna, ha az alapokat amik még a 4 elődeikben (S1,S2,S3) megvoltak és szépen pótolgatták bele, és nem követnék el azt a hibát, hogy ami a sok évekkel idősebb, butább kiadásokban megvolt, az újban ami előtt nagyobb technológiai kibontakozásra van lehetőség, az az 5-ből tegyük fel hiányzik. Én azért keseredtem el a 4-en, mert alapjaiban véve nem lenne rossz, az új opciókkal, az érzelmek kihangsúlyozása, a simek kidolgozása, és kaptunk egy alap játékot. Nekem hiányzott belőle a szabad bejárhatóság a szomszédságban, a simek élethűsége és a tárgyak egyedi dekorálása. De még a sims 3-ban a simek élethűbben is viselkedtek, pedig nem túl reális, hogy nem bírnak elmenni egymás mellett, mert különböző irányba akarnak menni, vagy hogy gyorsított időmenetben is kb 5 emberi időt toporzékolnak derékra tett kézzel.
Nagyon bízom benne, hogy olyan játékot csinálnak, ami magában hordozza az összes sims tulajdonságát, de még is túltesz az összesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!