150. 000 Ft-ig milyen karórát ajánlotok?
Nem igazán vagyok tisztában az óramárkákkal...
Régóta nem hordok órát, amikor meg még hordtam, akkor ilyen 5-10000 Ft-os megtette. Most viszont szeretnék egy megbízható órát venni, amit nem 1-2 évig tervezek hordani.
Köszi a segítséget! :)
nem elírtad?
15.000-re gondoltál nem??
150.000ért már nem kell válogatnod...
Írtam, hogy nem vagyok tisztában az órákkal, ezért írtam, hogy max. 150.000, és ebbe beletartozik a 15.000 is.
Amúgy elég, ha az időt mutatja, de azt pontosan. :)
Meghalt egy nagyon kedves, számomra fontos rokonom, a pénz tőle van/volt, és ha már így alakultak a dolgok, most valami olyat szeretnék belőle venni, ami tényleg örök emlék marad.
Köszi az eddigi válaszokat, a Tissotok nekem is bejönnek. :)
150 ezer forint pont egy reális összeg egy jó óráért. Itt olvasgass, esetleg feltehetsz egy kérdést is, ez egy nagyon régi topic, nagyon hozzáértő emberekkel.
Szia!
Ebből a pénzből Tissotot vagy Certinát kézenfekvő venni.
Ha emléknek szánod, akkor fontold meg az automatát, az jobban hozzá tud nőni a viselőjéhez.
Viszont quartzból(pontosabb, kevesebb törődést igényel) sokkal nagyobb a választék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!