Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Félóránk3nt újraindul a...

Devourlord kérdése:

Félóránk3nt újraindul a gépem. Az új videókártyától van?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy MSI gaming r9 290 ddr5 4gbos videókártyát majd beleraktam a gépembe. A gépembe van egy 600wattos táp aminek elégkell hogy legyen. (Elméletileg) de miután feltelepítettem a drivert a lemezről amit adtak mellé azóta a számítógépem fél óránként újraindul. Visszaraktam a másik videó kártyámat de azon nemcsinál ilyet. Szerintetek az alaplapommal lehet a baj?

2015. júl. 21. 19:18
 1/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
A 600W-os táp az normális fajta, vagy az ipari hulladék kategória?
2015. júl. 21. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki másik driverrel illetve aida programmal lesd meg a VGA hőfokát
2015. júl. 21. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem táphiba okozott hasonló jelenséget. Vettem új táp, simán ment a gép. Aztán próbaképpen pumpával megfújattam a régi tápot, hát dőlt belőle a por. Végül is a régi táp is jó volt.....takarítás után.
2015. júl. 21. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Csakmert azt mondták az előző kiírásomnál hovy az alaplappal lehet a gond. A tápegységről annyit tudok hogy belépői kategóriába van sorolva az egyik internetes oldalon. Az alaplapomból ez van meg Asrock 985GM-GS3 FX
2015. júl. 21. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:
De ha tápegység hiba lenne akk milyet tudnátom ajánlani ami biztosan elbírná látni a videókártyát? Lehetőleg ne ilyen 50ezer forintos tápot mondjatok légyszi. De köszönöm az eddigi segítségeteket.
2015. júl. 21. 20:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Ez a tápegység van a gépembe. Lc600h-12
2015. júl. 21. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez valahol az ipari hulladék és a jó közt lehet :D

Próbáld meg kitakarítani. Ha nem jó, és veszel újat, akkor én a corsair, és az FSP tápokat ajánlom. Bár ki mire esküszik, de 20e-ből megúszod és ezek nagyon jók.

2015. júl. 21. 23:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor az alaplappal semmi gond nincs igaz? Egyedül a tápból kellene vennen egy normálisat?
2015. júl. 22. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Fújasd ki a tápot egy üzemanyagtöltő állomáson, ahol van légtöltő is. Ettől függetlenül lehet alaplaphiba is....de csak sorjában haladjál.
2015. júl. 23. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!