Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Sürgősen segítségre lenne...

Sürgősen segítségre lenne szükségem.3 tengelyes CNC marógépen szerszámcsere közben reseteltem a programot mert beleütközött volna a darabba, és most nem mozdul sehova azt írja interlock on, mit csináljak?

Figyelt kérdés

#CNC #change tool #szerszámcsere
2015. júl. 15. 22:29
 1/5 tancy válasza:
Indisd újra! szerintem..
2015. júl. 15. 22:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Ha újraindítom sem csinál semmit
2015. júl. 15. 23:01
 3/5 anonim ***** válasza:
milyen gép?-nincs benne egy úgynevezett mentő funkció? (TEACH-IN-ben kell beírni egy M kódot akkor befejezi a megszakitott funkciót) a régi gépeken a hidraulika rendszernél vannak kézi működtetésű szelepek,ott a szerszámcserélő minden elemét meglehet mozditani külön-külön,keresd meg azt ami nyitja a villát,csak szólj valakinek hogy fogja meg a szerszámot,lehet hogy utána ugyanígy kézzel vissza kell mozgatni az egész szerszámcserélőt.de nekem gyanus hogy az ujraindítással csak nagyobb bajt csináltál, mert lehet hogy most nem tudsz refpontozni ha útban van a szerszám, refpont nélkűl meg nem működik az említett mentő funkció.
2015. júl. 16. 12:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszöm a segítséget. Gsk gépen dolgozom, munkatársam megoldotta a problémát, a gép hátulján van egy manuális vezérlő, amivel lehet az egész szerszámtárat mozgatni.
2015. júl. 17. 01:42
 5/5 anonim válasza:
Ha esernyős, akkor a munkahengert végállásra engeded egy gomnyomásra, ha karos, akkor megszívtad, felmászol és a motort pozícióba kell tekergetni egy kulccsal, remek eltöltése a munkaidőnek garantált kézmerevedéssel :D
2015. szept. 1. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!