LED-reflektorról, főként a napelemesekről, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A lidl-ben lesz most szerintem jó áron Napelemes mozgásérzékelős LED-reflektor. Nézegettem, máshol jóval drágább. De tapasztalatom nincs e-téren. Érdekelne mekkora fénye van egy ilyennek. Sajnos ennél nem láttam watt számot, máshol 10-50 W között vannak. (de a 10W-os is drágább, mint ez)
2015. júl. 14. 20:17
1/1 anonim válasza:
Írhatnak, amit akarmak (de itt nem írnak), a napelem maximum 0,016W-ot ad négyzetcentiméterenként.
Ennél többet soha, csak kevesebbet... ha nem süti a nap azért, ha telibe süti azért (mert akkor lesz vagy 60 fokos, azért nem).
Ebből lehet kiindulni, hogy mennyit tud világítani, készenléti üzeme (mozgásérzékelés) viszont mindig fogyaszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!