Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért vágja ki a biztosítékot...

Miért vágja ki a biztosítékot a hifi torony erősítője?

Figyelt kérdés

A biztositék (üveghenger átmérője 4mm,a két végén fém tok van az egész hossza 20mm)

At eredetin ez elvasható:SPJ - T400mA 250V.

Megpróbáltam kicserélni: SPJ - T250mA 250V-re, de kivágta, majd egy: T400mA 250V-al, de ez sem birta.

Önkritikusan bevallom, egyáltalán nem értek a készülékhez, de a csere egyszerű müvelet.A két utóbbit hasonlónak találtam, ezért próbálkoztam.

2010. márc. 4. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, h simán zárlatos.
2010. márc. 4. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Zárlatos, nem véletlen, hogy minden biztosítékot kivág. Vehetsz bele sokkal nagyobbat is amit nem vág ki, de nem ajánlom, mert a tartós túláramban azonnal kifüstölne a hifi. És mint tudjuk az elektromos eszközök füsttel működnek.
2010. márc. 4. 20:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Valóban zárlatos, de mitől válhatott azzá?A legegyszerübben hogyan tudom kikeresni a zárlatos helyet?
2010. márc. 6. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs tapasztalatod, akkor inkább a szerelő vagy a szervíz keresse ki!
2010. márc. 7. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!