Nem működik az msnem, mit csináljak? Totál szőke vagyok az ilyenekhezT. T
Azt írja ki, hogy a bejelentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető, meg hogy később próbáljam meg. De ez az "átmeneti" nem elérhetőség már egy hete tart:S Rámentem a hibaelhárításra meg a javításra, de nem használt semmit. Én ezt nem értem:S
Előre is köszi a segítséget!
Köszi, most én is az alap msnt használom, vagy netről megyek fel, mindkettő elég rossz, de amíg nincs jobb...:S
Am igen, csatlakoztam netre. De az is elég fura. Régebben sima IE-t használtam, most már a Google Chrome jobban fekszik. Ha az előbbire lépek fel, akkor van ugyan net, de felül (nem tudom mi a neve:S az a fölső sáv ahol az X gomb van meg az előző méret, tudjátok) az van zárójelbe írva, hogy kapcsolat nélküli munka. A Google Chrome az emg működik rendesen.
Nemértem:S
De azért köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!:)
Ha nem akarod újra telepíteni akor nekem még az is segített, hogy teljesen kiléptem belőle, aztán újra felléptem netre/msn-re és csak jó lett. Sose jártam utána még miért csinálja. Mondjuk én Trillian-t használok helyette mert mostanság fagyogatott szövegírás közben.
Explorerben meg odamész, hogy Fájl/Kapcsolat nélküli munka(ez be van pipálva majdnem legalul a menüben) és itt megszünteted a kijelölést és tudod használni online mint régen.
TEDD A GÉPEDET CSÖKKENTETT MÓDBA ÉS UGY INDITSAD EL INDITÁS ELŐTT LÉPJÉL RÁ AZ INDITÁS HÁLÓZATRÓL MRT VALAMIT KIDOBOTT A GÉPED. ÉUTÁNA LESZ MESSENGERED
ÉN IS JÁRTAM MÁR IGY. NEKEM MEGOLDOTTA A PROBLÉMÁT
nekem is ezt csinálja. nem tudom hogy kell,
bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!