Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem működik az msnem, mit...

Nem működik az msnem, mit csináljak? Totál szőke vagyok az ilyenekhezT. T

Figyelt kérdés

Azt írja ki, hogy a bejelentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető, meg hogy később próbáljam meg. De ez az "átmeneti" nem elérhetőség már egy hete tart:S Rámentem a hibaelhárításra meg a javításra, de nem használt semmit. Én ezt nem értem:S

Előre is köszi a segítséget!

2010. márc. 4. 20:03
 1/7 anonim válasza:
Nekem is ezt csinálta, és nálam az vált be, hogy vagy az alap msnt, vagy a net messengert használtam. Nem olyan jók, de a rendeltetésének megfelel.Úgy tudtam megcsinálni, hogy letöröltem az msnt,(programok telepítése és törlése) aztán újból letöltöttem. Ez a legegyszerűbb módszer. Azóta műkszik :) 16/L
2010. márc. 4. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
netre csatlakoztál mielött be jelentkeztél az msn-re?
2010. márc. 4. 20:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi, most én is az alap msnt használom, vagy netről megyek fel, mindkettő elég rossz, de amíg nincs jobb...:S

Am igen, csatlakoztam netre. De az is elég fura. Régebben sima IE-t használtam, most már a Google Chrome jobban fekszik. Ha az előbbire lépek fel, akkor van ugyan net, de felül (nem tudom mi a neve:S az a fölső sáv ahol az X gomb van meg az előző méret, tudjátok) az van zárójelbe írva, hogy kapcsolat nélküli munka. A Google Chrome az emg működik rendesen.

Nemértem:S

De azért köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!:)

2010. márc. 4. 20:39
 4/7 anonim válasza:

Ha nem akarod újra telepíteni akor nekem még az is segített, hogy teljesen kiléptem belőle, aztán újra felléptem netre/msn-re és csak jó lett. Sose jártam utána még miért csinálja. Mondjuk én Trillian-t használok helyette mert mostanság fagyogatott szövegírás közben.

Explorerben meg odamész, hogy Fájl/Kapcsolat nélküli munka(ez be van pipálva majdnem legalul a menüben) és itt megszünteted a kijelölést és tudod használni online mint régen.

2010. márc. 5. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:

TEDD A GÉPEDET CSÖKKENTETT MÓDBA ÉS UGY INDITSAD EL INDITÁS ELŐTT LÉPJÉL RÁ AZ INDITÁS HÁLÓZATRÓL MRT VALAMIT KIDOBOTT A GÉPED. ÉUTÁNA LESZ MESSENGERED

ÉN IS JÁRTAM MÁR IGY. NEKEM MEGOLDOTTA A PROBLÉMÁT

2010. márc. 15. 12:01
 6/7 anonim válasza:

nekem is ezt csinálja. nem tudom hogy kell,

bocsi

2010. jún. 25. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
az egésszet töröljed ki mármint az MSN-t és telepitsed ujra. vagy csökkentett módban az inditás parancsra katt és az hozzá másolja a hiányzó fájlokat.Windovs 7 alatt,ha ez van telepitve akkor áramtalanitás után kiadja a csökkentett módot és onnan indulsz,vagy ird be a googléba hogy, csökkentett módu inditás és a többi értelem szerü
2010. jún. 27. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!