Magyar facebookot hogy lehet csinálni? Lent
Figyelt kérdés
Van egy zte blade g telefonom, amin a facebook alkalmazás még a régebbi amihez nem kell a messenger. Az az alkalmzás magyar. Mindene. Még az állapot ki írásnál az opciók (mérges, utazik,beteg stb.) is. Vettem egy új telefont, samsung galaxy cover 3. Rá telepítettem a facebookot (mert nem volt rajta), igaz ide már csak az ujabbikat lehetett, amihez kell a messenger is. De sajnos ez nem magyar. Semmije. Hogy lehet magyarra csinálni? Mert sajnos a nyelv beállításoknál nincs magyar lehetőség. Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm.2015. júl. 12. 15:20
1/2 anonim válasza:
sajnos a facebook alkalmazást nem lehet magyarra állítani.
Ha elég a "fapados fészbúk" akkor töltsd le a facebook Lite alkalmazást. Csak az alap funkciókat tudja, de nem fut a háttérben, és keveset foglal. Valamint ami fontos: Magyar nyelvű.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem nagyon szépen köszönöm a válaszod.
2015. júl. 13. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!