Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Trusst Strazz mikrofon vélemén...

Trusst Strazz mikrofon vélemények? Van e jobb 8 ezer forintig?

Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 11:57
 1/7 anonim ***** válasza:

de konkrétan melyik típus?

na meg attól függ, mire kell ... ha csak skypes beszélgetésekhez, akkor tökéletes, de ha komolyabb hangminőséghez, akkor azért ennél jóval magasabban indulnak az árak.

2015. júl. 9. 12:09
 2/7 A kérdező kommentje:
youtube videózásra
2015. júl. 9. 16:10
 3/7 anonim ***** válasza:
oké de mihez akarod csatlakoztatni? valószínű jó, csak azért ennek megvannak a maga korlátai, azaz pl igényel tápot, a kábelt nem igazán hosszabbíthatod, toldhatod, mert elkezd búgni (sőt sztem valamennyire így is búgni fog), stb. szal kellene tudni, pontosan mihez akarod csatlakoztatni.
2015. júl. 9. 16:17
 4/7 A kérdező kommentje:
asztali számítógéphez fogom av kábelen kersztül de nem lenne mozgatva
2015. júl. 9. 17:13
 5/7 anonim ***** válasza:
ha nem akarod toldani a kábelt, azaz elég az amivel adják, akkor teljesen jó.
2015. júl. 10. 06:41
 6/7 anonim ***** válasza:

de a helyedben erre nem költenék annyi,t hidd el, hogy az 500,- Ft-os kis gagyikban is egy az egyben ugyanaz a mikrofon kapszula van, csak ez olyan "mikrofonosabb" kivitel, de így is 2-3 ezer az ára. dinamikus mikrofont nem igazán tudják elcseszni, mondhatni fontosabb kérdés a kábel minősége. (legalábbis erre a célra)

[link]

2015. júl. 10. 06:47
 7/7 anonim ***** válasza:
jézus, félre írtam, a dinamikus mikit nagyon is el tudják cseszni, természetesen a kondi mikit nem tudják, azt akartam , bocs :D de ezek úgyis mind azok, szal ilyen szempontból mindegy, melyiket rendeled dinamikussal nem is megy a számítógép, az más elv.
2015. júl. 10. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!