Trusst Strazz mikrofon vélemények? Van e jobb 8 ezer forintig?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 11:57
1/7 anonim válasza:
de konkrétan melyik típus?
na meg attól függ, mire kell ... ha csak skypes beszélgetésekhez, akkor tökéletes, de ha komolyabb hangminőséghez, akkor azért ennél jóval magasabban indulnak az árak.
2/7 A kérdező kommentje:
youtube videózásra
2015. júl. 9. 16:10
3/7 anonim válasza:
oké de mihez akarod csatlakoztatni? valószínű jó, csak azért ennek megvannak a maga korlátai, azaz pl igényel tápot, a kábelt nem igazán hosszabbíthatod, toldhatod, mert elkezd búgni (sőt sztem valamennyire így is búgni fog), stb. szal kellene tudni, pontosan mihez akarod csatlakoztatni.
4/7 A kérdező kommentje:
asztali számítógéphez fogom av kábelen kersztül de nem lenne mozgatva
2015. júl. 9. 17:13
5/7 anonim válasza:
ha nem akarod toldani a kábelt, azaz elég az amivel adják, akkor teljesen jó.
6/7 anonim válasza:
de a helyedben erre nem költenék annyi,t hidd el, hogy az 500,- Ft-os kis gagyikban is egy az egyben ugyanaz a mikrofon kapszula van, csak ez olyan "mikrofonosabb" kivitel, de így is 2-3 ezer az ára. dinamikus mikrofont nem igazán tudják elcseszni, mondhatni fontosabb kérdés a kábel minősége. (legalábbis erre a célra)
7/7 anonim válasza:
jézus, félre írtam, a dinamikus mikit nagyon is el tudják cseszni, természetesen a kondi mikit nem tudják, azt akartam , bocs :D de ezek úgyis mind azok, szal ilyen szempontból mindegy, melyiket rendeled dinamikussal nem is megy a számítógép, az más elv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!