5.1-es Házimozi elrendezés?
Figyelt kérdés
itt van a "terv rajz" az elrendezéshez! az asztalt sajnos nem tudom máshova tenni csak oda a sarokba! Szerintetek így jó lesz? Egyéb ötletek is jöhetnek! (paintes összedobott rajz:DD)
2015. júl. 8. 12:35
1/5 anonim válasza:
Jó, csak akkor el kell tolni jobbra a balanszot, hogy egyensúlyban legyen, máskülönben a bal hangosabb lesz.
2/5 Osynho válasza:
Balanszot elnyomni? Nehogy! A csatornák hangerejét kell beállítani. Illetve rendesebb erősítőknél bemérő mikrofon oldja meg a távolságokat. Milyen a konkrét hifi?
Egyébként nagyon nem szerencsés az elrendezés. Hangszórót nem teszünk falra, subot nem teszünk asztalra (illetve annak helyes pozíciója sok próbálgatás után határozható meg). A két jobb oldali hangfala inkább valami állványra tenném, és közelebb hoznám az asztalhoz.
3/5 A kérdező kommentje:
És így? Most már lerajzoltam az egész szobát! de a mélynyomó szerintem még most is rossz helyen van:/
2015. júl. 8. 14:01
4/5 Osynho válasza:
Job így sokkal. Mélyláda alá nem kell állvány. Hogy hol van jó helyen, azt te hallod.
5/5 A kérdező kommentje:
földre nem akarom le tenni mert a kutya széjjel khmm... tudod!
2015. júl. 8. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!