Légkondi mennyit mehet egyhuzamban?
A jelenlegi időjárás miatt szívem szerint 24 órában járatnám. Egy ismerős szólt, hogy ne tegyem, mert gyorsan beadja a kulcsot, ha nincs néha kikapcsolva.
Milyen időközönként és mennyi időre kapcsoljam ki? Vagy nem számít és járhat akár napokig is?
napokig? gondolkozz már :D
olyan mint ha pl a hajszárítót járatnád napokig :D vagy a porszívót :D
ráadásul majd jól megbetegszel tőle
Ha úgy érzed, egész nap menjen, akkor kapcsold be egész napra. A légkondik állandó üzemre vannak tervezve.
Persze a helyedben nappal használnám, éjjel meg kinyitnám az ablakot.
Sajnos kinyitott ablaknál áll a 21-23 fokos levegő a lakásban, ráadásul akkor hatkor kelek a szomszédokra (közös udvar).
Nem vagyok huzatérzékeny, hidegkedvelő annál inkább. Izzadtan is álltam már be légkondi alá szárítkozni és semmi bajom nem lett.
Ha nem árt neki, akkor járatom folyamatosan, csak megijedtem, hogy idő előtt kinyírhatom a gépet a folyamatos üzemeltetéssel.
Talán még jobb is, ha egyszer belövöd, és akkor menjen, amíg nyár van.
Éjszaka fogyasztani sem fog sokat, mert akkor nincs mit hűteni, de legalább automatikusan bekapcsol, mikor melegszik az idő.
Az a hülyeség, hogy ha megvárod, amíg 30 fok lesz bent, és akkor bekapcsolod, és tolja rád a 10 fokot percekig.
attól még nem kell lehülyézni mert nem tudom hogy járhat-e egyfolytában a légkondi mivel nekem nincs és azt gondolom hogy nem járhat de most már akkor ezt is tudom! kicsit nézz magadba te utolsó tuskó paraszt! nem tudom itt sokan hogy mernek olyanokat írni másra. megnéznélek élőben, akkor szerintem nem lenne ekkora po.ád mert itt a válaszolók 90%-a egy suttyó szar csak a gép mögóül ugat
ilyenkor sajnálom hogy ilyen meberekkel élek együtt egy országban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!