Szinte biztos hogy nem. Az eredeti ára kb 1/6-áért kínálja.
"Az 1 év garanciát egy amerikai forgalmazó cég adja, ahonnan a termékek érkeznek. Igény esetén ezt a jótállást lehet érvényesíteni rajtam keresztül.
A termékek garantáltan eredetiek, mivel megbízható hivatalos forrásból érkeznek."
Ez a két mondat a legviccesebb az egészbe. Rajta keresztül lehet garanciát érvényesíteni? Miért, kicsoda ő? Meg az ad garanciát az eredetiségre, hogy ő azt állítja hogy hivatalos forrásból érkezik? Kész röhej.
Meg dobozzal, doboz nélkül. Melyik valamire való cég teríti úgy az áruját hogy csak úgy a terméket csupaszon oda b*assza neked? Hát persze hogy egyik se. Az "amerikai forgalmazó cég" inkább egy kínai zsibárus nepper szerintem. Ez a figura max 2-3 ezerért szerzi be ezeket a bóvlikat és busás haszonnal adja tovább. Szerintem a garanciával is azért kavar, mert lebuknak hogy Kínából vagy Taiwanból származik az áru. Nem foglalkozz ezzel. Komolytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!