Mit tehetek, ha a gmail fiokom egyszeruen magatol megszunt? Help!
Figyelt kérdés
Nem ismeri fel a felhasznalonevet, nem a jelszo a rossz, mert az "elfelejtettem a jelszavamnal" hiaba írom be a felhasznalonevet nem ismeri fel...
Pedig sok helyre regisztraltam vele es le kene adnom az egyetemi felveteli dokumentumaimat de nem tudok belepni... Biztos vagyok benne hogy jol írtam be mindent, hisz a felvin is ezzel vagyok beregizve, fel van írva a jelszo meg egyebkent is be van allítva hogy megjegyezze ha be írom a felhasznalonevet. NAGYON fontos lenne valamit kitalani, mert ha emiatt nem tudok felvetelizni akkor nem tom mit csinalok... persze a googlet nem nagyon lehet elerni sehol.
U.i.: bocs a helyesírasert, nincsenek ekezeteim (nem emiatt nem tudom beírni a jelszot)
2015. júl. 3. 19:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!