Szerintetek ez a hirdetés kamu?
Figyelt kérdés
találtam egy 20.000ft-os drónt ami Hd felvételt tud csinálni, a kérdésem az lenne, hogy ez most nagyon rossz minőségű(1 percig repül vagy hasonló) vagy csak kamu az oldal vagy tényleg ilyen olcsó és jó?2015. júl. 1. 19:57
1/5 anonim válasza:
A hirdetés nem kamu, hiszen láttad.
2/5 anonim válasza:
Nem feltétlen kamu,csak éppen nem csúcs gép.
4/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kamu. Ez a Syma X5C quadkopter. Kínából olcsóbban rendelhető az új változata. Szerintem nagyjából reális érte a hazai 20 ezres ár (40 ezer már nem).
A kameráját tényleg HD-nek hirdetik, de szerintem nagyon rossz minőségű, csak 720p-re felskálázott gagyi. Komolyabbat nem könnyű rá rakni, mert egy ekkora jószág nem bír el GoPro-t, vagy SJ4000-et. Keychain #16, vagy Mobius esetleg felapplikálható rá. De határeset, hogy az utóbbival mennyire boldogul. Azok sokkal jobb minőségűek.
Magát a drónt sokan szeretik, de nem a kamerája miatt.
Keress rá a Youtube-on, hogy "Syma X5C camera", és eldöntheted, hogy kell-e neked.
Mindenesetre ilyen áron, de akár olcsóbban is vannak hasonló minőségű, kínai, kamerás kopterek.
5/5 anonim válasza:
A leírásban van egy pár furcs dolog, pl: "2,4 GHz-en működik, így nem zavarja meg semmilyen külső rádiójel", miközben pont hogy ez az egyik legzsúfoltabb frekvencia, pont azért mert szabadon használható (pl: a legtöbb WiFi router is ezt használja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!